tiistai 2. huhtikuuta 2013

Adios ihana Barcelona!!

Hei ja hyvää ollutta ja mennyttä pääsiäistä täältä Suomesta! Nyt se on ohi, lopullisesti, ja fiilikset vaihtelee onnesta itkuun... Ei siis pääsiäinen vaan mun aikani Barcelonassa!

Nää viimeset viikot on ollu yhtä hulinaa, kaikkia kavereita on pitäny ainaki yrittää nähä, kaikissa paikoissa käydä vielä viimesen kerran, laukut pakata ja henkisestiki piti valmistautua. Hyvästien jättäminen Barcelonalle ja kaikille kavereille oli kyllä rankkaa... Sekä myös perheelle, vaikka ei voi kiistää etteikö olis myös vähän helpottunu olo ettei enää tarvi kattella niitä vintiöitä! Nyt täällä Suomessa nää seittämän kuukautta tuntuu niinku unelta vaan... Mutta onneks on kuvat ja kaverit muistuttamassa!!




Kaikista vastoinkäymisistäki huolimatta kyllä mä oon kumminki tän reilun puolen vuoden aikana saanu kokea ja oppia niin paljo, että en kyllä vaihtais pois hetkeäkään!! Puhumattakaan kaikista niistä kavereista, tutuista ja ystävistä joita siellä on tullu tavattua. Niin että sinä joka ehkä mietit lähtiskö sitä au pairiks vaiko eikö, kyllä kannattaa!

Voiko olla mahdollista ikävöidä koulua??

Nyt siis nokka kohti uusia seikkailuja, ja eihän sitä koskaan tiedä jos sitä vaikka päätyiski takasin Barcelonaan vielä joku kaunis päivä... Mutta nyt toisteseks se on kai sitte jäähyväisten paikka, joten ei muuta kuin adios, hasta la vista!!



P.S. ei hajuakaan miten nääki kuvat liittyi oikein asiaan, mutta ompahan nyt siinä koristuksena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti