maanantai 1. lokakuuta 2012

Back to the school...

Aurinkoisin ja lämpimin lokakuun ensimmäinen päivä ikinä <3 Toisinaan on kyllä niin kiva olla täällä ja kuunnella sääpäivitystä suomesta (=kylmää&sateista). Toisaalta taas joskus sitä huomaa ikävöivänsä Suomen harmaita, ankeita sadepäiviä, kun saa hyvällä omallatunnolla vaan angstata kotona. Mutta en valita.


Voiko tätä tulla ikävä?

Tänään oli myöskin ensimmäinen koulupäivä, ja uskokaapa tai älkää, siellä oli oikeastaan aika hauskaa. On yllättävän paljon helpompaa puhua espanjaa muiden oman tasoisten puhujien kanssa kuin sellaisten jotka on puhunut sitä pienestä pitäen. Ja saatiinhan sitä pari uutta tuttavuuttakin! Yllättäen samalta luokalta löytyi eräs saksalainen au pair, Stefani (kyllä niitä saksalaisia löytyy...). Lisäksi luokalla on pari brasilialaista, ranskalainen tyttö ja viisi kymmenestä oppilaasta oli japanilaisia! Että kyllä niitä japsejakin näköjään tänne jostain virtaa... Mutta luokkahenki oli ihanan rento, samoin opettaja! Suurin osa tunnista kului jutteluun (tietysti espanjaksi), ja kai sitä saatiin jonkinnäköisiä läksyjäkin... Ja kaitpa niitä pitäis tehdäkin... Niin varmaan!

Se on Prisma! Meidän espanjankirja...
Niin nämä viikot taitaa sitten mennä tästälähin ees taas Barcelonaan reissatessa... Ja lapsia hoitaessa. Yllättäen tuntuu että ei sitä vapaa-aikaa loppujen lopuksi olekaan niin paljon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti