tiistai 11. syyskuuta 2012

Festa Nacional de Catalunya!

Hyvää Katalonian "itsenäisyys"päivää!! Eihän se siis varsinaisesti itsenäinen ole, mutta voihan sitä aina juhlia... Ja sitähän juhlitaan... Oikein urakalla! Ilmeisesti tänään tosiaan on ohjelmassa jos jonkinlaista protestia ja mielenosoitusta, mutta myös kaikenlaisia tapahtumia, konsertteja yms. in the Barcelona City... Harmi vaan että joidenki täytyy tehdä töitä.

Tosiaan, viimestä hiljaista vapaapäivää viedään! Perhe tulee todennäköisesti tässä tunnin sisällä takaisin kotiin, ja hulina alkaa taas. Vanhemmat lapset taitaa tosin mennä isänsä kanssa Barcelonaan, ja tämä tyttö jää sitten Olgan kanssa kotiin auttelemaan tuon perheen pienimmän kanssa... Toivotaan että viikonloppureissu olisi piristänyt vähän Ferraniakin... Nyt kun ei jaksaisi heti aloittaa kuuntelemaan sitä itkua ja huutoa...

Ja huomenna alkaa sitten se koulu... Helpotus. Kunhan vain kerittäisiin joka aamu ajoissa kouluun, niin kaikki hyvin... Sitten koulusta päätyään lapsilla ei (toivon mukaan) ole niin valtavasti sitä energiaa touhata ja riehua. Tai niinhän sitä luulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti