keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sadepäivän fiilistelyt!!

Ensimmäinen sadepäivä Espanjassa <3 Voiko oikeasti olla näin onnellinen muutamasta piskosta?

Ja minä tietysti heti kameran kanssa pihalla ottamassa kuvia... 


Tosin, tänään oli tarkoitus mennä käymään yliopistolla tiedustelemassa español para extrajeros kursseja (eli espanjan kursseja), mutta ehtiihän sitä huomennakin... Kuka tuonne sateeseen muka tahtoo lähteä tallustamaan? Ei kukaan. Sadepäivät on sisällä istumista, musiikin kuuntelua, TV:n katselua, kahvin juomista ja herkkujen syömistä varten! Joten siinä on tämän päivän plääni. Ainakin klo 16:30 asti, kun täytyy lähteä hakemaan lapsia koulusta...

Tämä aamu olikin äärimmäisen harvinainen, koska Xavi hoiti lapsien viemisen kouluun, joten kerrankin sai oikein nukkua!! Eilenkin oli vähän harvinaisempi päivä, sillä Laia täytti 9 vuotta. Niin ne lapset vaan vanhenee... Vanhenispa ja viisastuispa vaan vähän nopeammin... Taitaa olla turha toivo :D Joka tapauksessa perhe lähti mäkkäriin juhlimaan synttäreitä ja meikäläinen jäi kotiin vahtimaan kun pienin veti sikeitä yläkerrassa. Eipä tuo herännyt, ei inahtanutkaan, joten varsin helppo nakki se ilta... Eikä sinänsä kyllä haittaa etten päässyt mukaan mäkkäriin, sillä jos joku ruoka on ällöttävää, niin mäkkärin hampurilaiset ja ranskalaiset! Tosin McFlurry on kyllä ihan mielettömän hyvää.... Mahtaakohan sitä saada Espanjassa?

Tässä Laian lahja... Sisältää mm. pinnejä, pampuloita ja perhoskaulakorun. Kaikkea nättiä ja tyttömäistä!
Perjantaina häämöttääkin sitten seuraavat synttärit, nimittäin itse allekirjoittaneen! Eli tosiaan, kokonaiset 19 vuotta, hui kauhistus... Mikä kurppa! Saa nähdä mitä sitä keksisi viikonloppuna tehdä... Lauantaina olisi ainakin ohjelmassa eräs konsertti, sunnutaina taas juhlitaan Laian synttäreitä koko suvun voimin... Saa nähdä uskaltautuisiko sitä olemaan kotona, sillä luvassa on ihan varmasti tuhatmäärin espanjan ja katalaanin kielisiä keskusteluja... Mutta toisaalta, tämän perheen suku on kyllä ihan mielettömän mukava!! Joten eiköhän siitäkin selvitä.

Nyt tekisi kyllä mieli syödä jotain suomalaista... Ja koska nakkeja ja muusia ei juuri nyt ole tarjolla, sitä voisi tyytyä vaikkapa lättyihin. Itse asiassa tulinpa jo kokeilleeksi lättyjen tekoa Espanjassa, mikä osoittautui vähän hankalaksi... Lähinnä koska espanjalaisille rasva= oliiviöljy... Mutta kyllä niistä ihan lättyjen näköisiä tuli.


Tässä juurikin eilen löysin kumminkin margariinia kaapista. Ihme!! Joten ehkä pitäisi laittaa vähän uutta yritystä kehiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti