lauantai 15. syyskuuta 2012

Just Dance!

Barcelonan yöelämä: check! Nyt jalkoja pakottaa ja tuntuu vähän siltä että pitäisi mennä nukkumaan. Mutta todellaki hauska yö takana, jälleen Julian ja Desiren kanssa!!

Espanjassa on ihan tavallista, että klubeille mennään n. 1-2 aikaan ja siellä ollaan sitte siihen aamu kuuteen asti... Ja juniakaan ei varsinaisesti mene yöllä, ensimmäinen lähtee n. kuuden aikaan aamulla, joten oli melkeinpä pakko sitten viettää koko yö Barcelonassa.





Ensiksi vuorossa oli Shoko niminen klubi ihan rannan lähettyvillä. Rehellisesti sanottuna se oli kyllä ensimmäinen kerta klubilla, mutta olihan se kyllä kieltämättä kivaa... Korvat vaan soi vieläkin... Parin kolmen tunnin tanssimisen jälkeen alkoi kuitenkin jalkoja pakottaa siihen malliin, että pääteettiin jatkaa siitä eteenpäin rannalle... Ilman kenkiä...


Onneksi Desirellä oli kamera mukana, joten ne pari tuntia ennen ensimmäisen junan lähtöä kului kuin siivillä hassutellessa ja kuvia napsiessa... Ikimuistoinen yö todellakin ja kaikki kolme koko yön vesiselvänä. Joten ilmeisesti on tosiaan mahdollista pitää hauskaa selvinpäin... Ainakin Espanjassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti